© Yeraltı Haber 2021

22. Çin Xiamen Uluslararası Taş Fuarı Ertelendi!

Xiamen Stone Fair Organizasyon Komitesi 17 Ocak 2022 tarihinde yaptığı açıklamada; son zamanlarda COVID-19 salgını ışığında, hükümetin düzenlemeleri ve gereksinimlerine uymak için 22. Çin Xiamen Uluslararası Taş Fuarı'nı 16-19 Mart 2022'den 5-8 Mayıs 2022'ye ertelendiğini duyurdu.

Fuar Hakkında

Xiamen Stone Fair, Çin’in Xiamen şehrinde düzenlenen Çin, Xiamen Uluslararası Mermer & Taş Fuarıdır. Xiamen Jinhongxin Exhibition tarafından düzenlenen Xiamen Stone FairMadencilik, Mermer, Doğal Taşlar sektörlerindeki katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir. 

Xiamen Stone Fair, sektörünün her alanında ihtiyaç duyduğu hizmet alanlarını sunmak ve ana gelişim trendlerini göstermek için bir platform sunan eşsiz bir projedir. 

Çin şehrinde düzenlenen Xiamen Stone fuarı, sadece Çin'de değil, diğer ülkelerde de doğal taş endüstrisinin durumu hakkında önemli bir gösterge olmaktadır. Dört gün süren etkinlikte, çok sayıda uluslararası katılımcı en son ürünlerini, yeniliklerini ve tasarım çözümlerini sergilemektedir. Sergi özellikle inşaat sektöründeki taş ithalatçıları ve karar alıcıları hedeflemektedir.

Fuarda, Yurt dışından, sektörün geliştiği ülkelerden gelecek profesyonel ziyaretçilere aynı çatı altında ulaşabilmektedir. Sektördeki gelişmeleri ve beklentileri yakından takip edebilir, yeni yatırım fırsatları yakalanabilir, yeni iş bağlantıları ve ortaklık anlaşmaları kurulabilir.

Fuarda, yeni ürünlerin tanıtımını gerçekleştirmek, pazardaki başarısını gözlemleyebilir, Müşteri analizi yapabilir,  gereksinimleri öğrenip, ilişkileri sağlamlaştırabilirsiniz. Marka yaratmak ve yeni pazarlara açılma fırsatı yakalayabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER