© Yeraltı Haber 2021

5. İnşaat Yönetimi Zirvesi 26 Mart 2022’de

İstanbul Proje Yönetim Derneği tarafından gerçekleştirilen İnşaat Yönetimi Zirvesi bu yıl 5.si ile karşımıza çıkıyor. 26 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek zirve “İnşaat Sektöründe Dönüşüm” ana temasıyla İstanbul’da yapılacak.

5. İnşaat Yönetimi Zirvesiİnşaat Sektöründe Dönüşüm ana temasıyla 26 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecektir. İPYD tarafından düzenlenen zirve, İTÜ Mimarlık Fakültesi Taşkışla binası 109 no’lu salonda yapılacaktır.

İPYD Nedir?

İstanbul Proje Yönetim Derneği (İPYD), 1997 yılında kurulmuştur. Proje yöneticiliğinin tüm disiplinlerde bir meslek olarak kabul görmesini sağlamak, proje yönetiminin teori ve uygulamalarını geliştirmek ve yaygınlaştırmak, proje yönetiminde profesyonelliği ve kaliteyi teşvik etmek, etik kuralların, mesleki standartların ve akreditasyon koşullarının geliştirilmesini ve korunmasını sağlamak olarak belirlediği amacıyla faaliyetlerini sürdürmektedir.

5. İnşaat Yönetimi Zirvesi

5. İnşaat Yönetimi Zirvesi, İPYD tarafından 26 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanıyor. Zirve hakkında konuşan İPYD 2021-2023 Yönetim Kurulu Başkanı Selcan Gürsu, “İstanbul Proje Yönetim Derneği’nin uzun yıllardır kalitesini ve katılımcı sayısını arttırarak başarı ile sürdürdüğü Dinamikler Kongresinin markasından ve tecrübesinden aldığı güçle bu yıl 5. sini düzenlemekten gurur duyduğu; inşaat sektörü odaklı “5. İNŞAAT YÖNETİM ZİRVESİ” 26 Mart 2022’de yapılıyor.

Ülkemiz ekonomisinin önemli oyuncularından olan İnşaat Sektörü, hızla gelişen ve değişen günümüz ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına büyük dönüşü me ihtiyaç duymaktadır. Yeni teknolojiler ve metodolojiler ile inşaat süreçlerinin geliştirilmesi, kaynakların doğru kullanımı, öngörülemeyen yüksek maliyetlerin azaltılmasına ve firmaların rekabet gücüne çok büyük katma değer sağlayacaktır.” ifadelerinde bulundu.

Kayıt Tarihleri ve Ücretleri

Zirve, İTÜ Mimarlık Fakültesi Taşkışla binası 109 no’lu salonda 26 Mart 2022 tarihinde düzenlecektir.

5. İnşaat Yönetimi Zirvesi kayıt tarihleri ve ücretleri ise şu şekilde;

Ayrıca kayıtta;

“İnşaat Setöründe Dönüşüm ana teması”

İPYD Dinamikler 2022 İnşaat Yönetimi Zirvesi Proje Yöneticisi Sedat Mança ise zirveyle alakalı, “Bu sene 5.sini düzenleyeceğimiz İnşaat Yönetim Zirvesi’nde; İnşaat Sektöründe Dönüşüm ana temasıyla, İklim Değişikliğinin İnşaat Sektörüne Etkileri, İnşaat 4.0, Yalın İnşaat Yönetimi, Zor koşullarda İnşaat Yönetimi, Tedarik Zinciri, Finansman, Yapay Zeka, ve İnşaat Teknolojileri Girişimciliği gibi konularda yenilikçi trendleri içeren yaklaşımlarla işlenerek, ilgili alanlardaki yerli ve yabancı konuşmacılarla katılımcıların sektörü yeni perspektifler ile değerlendirmeyi hedeflemektedir.

Sektörün farkındalığının daha da önemli olduğu bu yılda, hedeflerimize ulaşmak adına sizi de öncü firmalar arasında yanımızda destekçimiz olarak görmek bizleri çok mutlu edecektir.” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER