© Yeraltı Haber 2021

Avrasya Tüneli’ne Bir Ödül Daha!

Avrasya Tüneli, inşaat ve mühendislik sektörünün en saygın yayınlarından New Civil Engineer (NCE) dergisi tarafından inovasyon ödülüne layık görüldü.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Avrasya Tüneli'nin, tünelcilik alanında bir ödül daha aldı.

Avrasya Tüneli'ne verilen ödül ile ilgili yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"İngiltere'de yaklaşık 50 yıldır inşaat ve mühendislik sektörü alanında yayın yapan ve her yıl dünyanın en iyi tünelcilik uygulamalarını ödüllendiren NCE dergisi tarafından ikinci kez ödüle layık görüldü. Avrasya Tüneli'nin 2020'de hayata geçirdiği Pacemaker Hız Düzenleyici Hareketli Aydınlatma Uygulaması, 41 kişilik jüri tarafından yenilikçi konsept, çevre geliştirme, paydaş memnuniyeti, gelişmiş kullanıcı deneyimi, varlık yönetimi, metodoloji ve teknoloji gibi kriterler üzerinden değerlendirilerek tünelcilik sistemleri, bakım ve yenileme alanında inovasyon ödülünü aldı."

Yapılan açıklamada ayrıca, Tunneling Festival etkinliği kapsamında, 8 Aralık'ta Londra'da düzenlenen törende Avrasya Tüneli'nin ödülünü Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü ve Avrasya Tüneli İşletme İnşaat ve Yatırım AŞ yetkililerinin aldığı belirtildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER