© Yeraltı Haber 2021

Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi'nin Çeşmeli-Kızkalesi Kesimi İçin İhale

Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi'nde Çeşmeli-Kızkalesi kesiminin yap-işlet-devret (YİD) modeliyle yapılması, işletilmesi ve devri işi kapsamında müşavirlik hizmeti için ihale yapılacak. 

Resmi Gazete'de söz konusu işle ilgili olarak ilan yayınlandı. Bu kapsamda, Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi'nin Çeşmeli-Kızkalesi kesimine yönelik müşavirlik hizmetinin ihale dosyası satış bedeli 10 bin lira, geçici teminat tutarının ise 1 milyon lira olarak belirlendi. İhale, 19 Ocak 2022 günü saat 14:30'da yapılacak. 

İhale, "Karayolları Genel Müdürlüğü Yücetepe/ANKARA B-Blok 3. Kat İşletmeler Dairesi Başkanlığı Toplantı Salonu" adresinde Görevlendirme Komisyonu huzurunda tüm istekliler arasında kapalı teklif alma usulüyle gerçekleştirilecek. İhaleye girenler ilgili dosyaları 21 Aralık'tan itibaren Karayolları Genel Müdürlüğü'nde ücretsiz görebilecekler. 

İstekliler tekliflerini en erken ihale tarihinden 7 gün önce başlamak üzere, ihale günü saat 14:00'e kadar posta ya da elden teslim edebilecekler. 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER