© Yeraltı Haber 2021

Dr. Ayhan KOÇBAY'a "Suya Değer Katanlar" Ödülü

DSİ Genel Müdürlüğü Personel  Dairesi Başkanlığı tarafından 4-6 Şubat tarihleri arasında ‘12. Üst Yönetim Değerlendirme ve Eğitim Semineri’ düzenlendi. Seminer Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli,  Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı, DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız, Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdürü Adem Dinç, DSİ  Genel Müdür Yardımcıları Faruk Fıratoğlu, Mehmet Akif Balta ile Daire Başkanları, Bölge Müdürleri, Daire Başkan Yardımcıları ve Bölge Müdür Yardımcılarının katılımıyla gerçekleşti.

Seminerde Jeoteknik Hizmetler ve Yeraltısuları Dairesi Başkanı Dr. Ayhan KOÇBAY, 2021 yılında yapılan çalışmaların esas alındığı performans değerlendirme sistemine göre Tarım ve Orman Bakanı Sn.Dr. Bekir PAKDEMİRLİ tarafından "Suya Değer Katanlar" kategorisinde ödüle layık görülmüş olup, başarı belgesi Sayın Bakan adına DSİ Genel Müdürü Sn. Kaya YILDIZ tarafından verilmiştir.

Ayrıca Dr. Ayhan KOÇBAY seminerde "Türkiye'de Yeraltısuyu Durumu, Yapılan Çalışmalar ve Doğru Bilinen Yanlışlar" konulu sunum yapmıştır.

Dr. Ayhan KOÇBAY, 1991 - 2002 yılları arasında Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümünde Öğretim Görevlisi olarak akademik çalışmalarda bulunmuş, 2002 yılından itibaren ise Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünde çeşitli yönetim kademelerinde yer alarak 2019 yılında Jeoteknik Hizmetler ve Yeralsuları Daire Başkanlığı görevine gelmiştir.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER