© Yeraltı Haber 2021

Endeavor, Hisse Geri Alım Programının Devam Ettiğini Duyurdu

Londra, 7 Haziran 2022 – Endeavor Mining plc (“Endeavour”) (LSE:EDV, TSX:EDV, OTCQX:EDVMF), hissedar geri alım programının hissedarlar tarafından Genel Kurul'da yıllık olarak onaylanmasının ardından Endeavour'un hisse geri alım sözleşmesini yenilediğini duyurdu. Stifel Nicolaus Europe Limited (“Stifel”) ile Toronto Menkul Kıymetler Borsası'nda Endeavour'un Normal Kurs İhraççı Teklif programı (“Program”) aracılığıyla uygulanan daha önce duyurulan hisse geri alım programı ile ilgili olarak duyuru yaptı.

Endeavor Mining plc (“Endeavour”) (LSE:EDV, TSX:EDV, OTCQX:EDVMF), hissedar geri alım programının hissedarlar tarafından Genel Kurul'da yıllık olarak onaylanmasının ardından Endeavour'un hisse geri alım sözleşmesini yenilediğini duyurdu. Stifel Nicolaus Europe Limited (“Stifel”) ile Toronto Menkul Kıymetler Borsası'nda Endeavour'un Normal Kurs İhraç Teklif programı (“Program”) aracılığıyla uygulanan daha önce duyurulan hisse geri alım programı ile ilgili olarak duyuru yaptı.

Bu hisse geri alım sözleşmesi, Programı Endeavour adına yürütmeye devam edecek olan Stifel tarafından Endeavor hisselerinin satın alınmasına izin verecek. Anlaşmaya göre, Stifel, belirli ticaret parametrelerine tabi olarak, Program kapsamında Endeavour'dan bağımsız olarak alım satım kararları alabilecek ve Stifel'in, düzenleyici kısıtlamalar nedeniyle Endeavor'ın normalde piyasada aktif olmayacağı zamanlarda hisse alımları yapmasına olanak tanıyacak.Bu sürelerin dışında, yönetimin takdirine bağlı olarak ve yürürlükteki yasalara uygun olarak Stifel tarafından hisse satın alınabilecektir.

Endeavor, Program kapsamında geri satın alınan hisselerin daha sonra iptal edilmesini istemektedir. Herhangi bir hisse geri alımı, Kotasyon Kurallarının 12. Bölümüne ve 596/2014 sayılı AB Piyasa Suistimali Yönetmeliğine uygun olarak gerçekleştirilecektir. Alımların yapılıp yapılmadığı, bu kurallara uygun olarak piyasaya bildirilecektir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER