© Yeraltı Haber 2021

Eskişehir Madencilik Kümelenmesi Madenciliğin Geleceğini Konuştu

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) öncülüğünde kurulan, kendi sektöründe Türkiye’de ilk ve tek olan Eskişehir Madencilik Kümelenmesi, Olağan Genel Kurulunu ESO Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi. Genel Kurulda yapılan seçimde ise yeni yönetim ve denetim kurulu üyeleri oy birliğiyle belirlendi.

Kümenin Yönetim Kurulu Başkanı yeniden Metin Çekiç olurken, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına Hamza Tınas ve Mehmet Rallas, Yönetim Kurulu Sayman Üyeliğine Muzaffer Kızıldağ, Yönetim Kurulu Üyeliğine Berna Kızılbük, Metin Atıcı ve Fatih Altınay seçildi.

Genel kurulun açılışında konuşan Küme Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çekiç, “Eskişehir Madencilik Kümemiz bölgemizde sektörümüzün gelişimine, ortak sorunlara ortak çözüm üretilmesinde ve diyalogların geliştirilmesinde ciddi adımlar attı. Hem sektör temsilcileri ile hem de ilgili kurumlarla iş birliklerimizi geliştirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemizde sektör olarak önemli ve örnek bir misyon taşıyoruz. Şehrimizde sektörün ve kamu kuruluşlarının itibar ettiği, prestiji yüksek, kurumsal kültürü oluşmuş bir sivil toplum kuruluşu haline geldik. Diğer yandan genel kurulumuzu katılan kurul üyelerimize destekleri ve kurula katılımları için teşekkür ederim” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER