© Yeraltı Haber 2021

Geofluid Sondaj ve Zemin Teknolojileri Fuarı Tamamlandı!

Geofluid Fuarı 18 Eylül 2021 tarihinde İtalya’da gerçekleştirildi. Dünyadaki yeraltı sektörüyle uğraşan çoğu firmanın katıldığı fuarda, katılımcıların potansiyel müşterilerle yüz yüze iletişim kurmaları ve sektördeki varlıklarını güçlendirmeleri sağlandı.

İki senede bir gerçekleşen Geofluid Fuarı, uluslararası bazda sondaj, inşaat, yeraltı sektörlerini bir araya getiren, katılımcıların mesleki bilgilerini güncellemeleri ve en son teknolojiler hakkında bilgi edinmeleri ve yeraltı sıvılarının aranması, çıkarılması ve taşınması ile ilgili piyasa eğilimlerini tahmin etmeleri için yapılan bir etkinliktir.

Fuar; zemin sıvıları, jeoteknik, zemin etüdü ve kuyu kazımı, temel kazıkları, kazısız zemin teknolojileri, tünel kazımı ve yeraltı işleri alanlarını kapsamaktadır. 

Katılımcılar için, zemin, inşaat sektöründeki gelişmelerin, teknolojilerin ve pazar trendlerinin takip edilmesi açısından benzersiz bir şans olan fuarda yeni uygulamaların gösterildiği ve dünya piyasasına sunulduğu da bilinmelidir.

Yeraltını içeren sektörlerin uluslararası pazara taşınmasını sağlayan bu fuarda yeraltı sıvılarının araştırılması ve işletilmesi, özel temeller ve konsolidasyonlar, jeognostik araştırmalar ve jeolojik, hidrojeolojik, jeofizik ve jeoteknik uygulamaları ile ilgili bilgiler aktarılırken bu alanda kullanılan yeni teknolojik iş makinaları, sondaj makinaları da tanıtıldı.

Bir sonraki fuar iki yılda bir gerçekleştiği için Piacenza'da Eylül 2023'te yapılacak.

Fuarın Ziyaretçi Hedefi;

-Sondaj Şirketleri,

-Genel İnşaat Şirketleri,

-Madencilik Şirketleri,

-Çevre İyileştirme ve Toprak Koruma Konusunda Uzmanlaşmış Şirketler,

-Büyük İşler İçin Etütler ve Tasarım Şirketleri ve İnşaat Yönetimi,

-Bakım ve Servis Şirketleri,

-Makine, Ekipman ve Malzeme Distribütörleri ve Bayileri

-Taşeron Firmalar,

-Enerji Sektörü Şirketleri,

-Analiz ve Jeoteknik Test Laboratuvarları ve Çalışmaları,

-Üniversiteler, Araştırma Kuruluşları, Bölge Mühendisliği, Hidrolik, Jeoloji Bölümleri

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER