© Yeraltı Haber 2021

Hexagon, Madencilik İçin Ömür Boyu Sürecek Akıllı Platformunu Tanıttı

Hexagon'un Madencilik bölümü bugün sensörleri, yazılımları, saha içi uygulamaları ve bulut yazılımlarını birbirine bağlayan bütünsel, ömür boyu süren akıllı bir çözüm olan Power of One platformunu tanıttı. Mevcut ve uygulamaya hazır olan bu teknoloji, akıllı bir bilgisayar, anten ve ekrandan oluşan tek bir yerleşik ekosistem aracılığıyla madeni toplantı odasına bağlıyor. Daha güvenli, daha üretken ve sürdürülebilir bir gelecek için temel madencilik iş akışlarını birbirine bağlayarak müşterilerin dijital dönüşümünü güçlendirecek.

Hexagon, platformu Hexagon'un dijital gerçeklik çözümleri konferansı olan HxGN LIVE Global'da tanıttı. Basit ve birleştirilmiş bir yazılım mimarisinde birden fazla sensörden gelen verileri kullanan platform, madenlerin durumsal olarak farkında olmalarına, kendi kendilerine öğrenmelerine ve sahada ve bulutta özerk olarak bağlantı kurmalarına yardımcı olmakta.

Müşteri için platform, sorunsuz bir UI/UX ve tutarlı işlevsellik ile zahmetsiz bir deneyim sunar. Azaltılmış sahip olma maliyeti, azaltılmış dağıtım ve eğitim süresi, azaltılmış tedarik zinciri karmaşıklığı ve artan operatör benimsemesi, platformun birçok avantajından sadece birkaçıdır.

Hexagon'un Madencilik bölümü Başkanı Nick Hare, “Birin Gücü platformu, yeni nesil özerklik için önemli bir olanak sağlıyor” dedi. Madenlere keşif, planlama, delme ve patlatma, malzeme sevkiyatı ve maden izleme gibi önemli madencilik ekosistemlerini otonom olarak bağlamak için açık mimariye dayalı benzersiz bir akıllı yaklaşım sunuyor.

"Daha önce nokta çözümleri ve birden çok satıcı tarafından ele alınan zorluklara ölçeklenebilir, platformdan bağımsız bir yanıttır."

Hexagon'un Madencilik Bölümü Baş İnovasyon Sorumlusu Rob Daw, platformu benzersiz ve son derece yıkıcı olarak nitelendirdi.

Daw, “İlk kez bir teknoloji ortağı, akıllı bir bilgisayar, anten ve ekrandan oluşan tek bir yerleşik ekosistem aracılığıyla madeni toplantı odasına bağlıyor” dedi. "Bu, bir madenin tüm parçalarını birbirine bağlama taahhüdünün yerine getirilmesini işaret ediyor ve endüstri için daha güvenli, daha üretken ve sürdürülebilir bir geleceğe giden yolu işaret ediyor" dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER