© Yeraltı Haber 2021

İhale Edilecek Maden Sahası Sayısı Arttı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (MAPEG), 651 maden sahasını ihale ederek aramalara açacak.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına bağlı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü konuya ilişkin ilanını Resmi Gazete'de yayımlandı.

Habere göre ihale başvuruları  'www.mapeg.gov.tr' internet adresinden doğrudan yapılabilecek. Yayımlanacak ihale şartnamesinde belirtilecek. İhalelere ilişkin usul ve esaslar yine bu sitede ihale şartnamesi olarak bulunacak.

İhaleler, kapalı teklif ve açık artırma şeklinde gerçekleştirilecek. Ayrıca, bir adet 4. grup küçük alan maden sahasının da mücavirindeki ruhsat sahipleri arasında ihalesi yapılacak. Küçük alan olarak belirlenen sahalara ilişkin liste ile ihale tarihi ve saati MAPEG’in internet sitesinde en az 15 gün önceden ilan edilecek.

Başvurular, sahanın ihalesinin yapılacağı tarihte ve 09.00-09.30 saatleri arasında ihale komisyonuna doğrudan yapılacak. Posta veya diğer yollardan yapılan başvurular geçersiz sayılacak.

Fotoğraf: smallcaps.com.au

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER