© Yeraltı Haber 2021

Lila Kozmetik'ten Altın Tozlu Saç Boyası Üretimi!

Diyarbakır'da üretim yapan Lila Kozmetik, Dünya'da ilk kez altın tozu kullanarak yeni bir saç boyası üretti. Ar-Ge çalışmaları sonucunda geliştirilen, 24 ayar altın tozu kullanarak ürettiği saç boyalarını ihraç etmeye başladı. İlk ihracat Irak, Libya ve Ürdün'e yapıldı.

Lila Kozmetik Firması, Dünya'da bir ilke imza atarak altın tozu kullanarak yeni bir saç boyası üretti. Lila Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cansız yaptığı açıklamada, “İçine 24 ayar gerçek altının girdiği bir ürün yaptık; Maxx Deluxe Golden Beauty. Gerçek altın parçacıkları ile güçlendirilmiş krem boya ve saç bakım serumu ile saçlarda premium deneyim yaşanacak. Doğanın mucizesi altın, saçlarda anti-aging desteği sağlayarak üst düzey yenileme ve güçlendirme sağlıyor” ifadelerini kullandı.

 Üretilen ilk saç boyaları, Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç, OSB Başkanı Mustafa Fidan, OSB Yönetim Kurulu Üyeleri Ali İhsan Özdoğan ve Fadıl Oğurlu, TSO ve Ticaret Borsası temsilcileri ile resmi kurum amirlerinin katılım gösterdiği törenle ilk ihracat için yola çıktı. 24 ayar altın tozu kullanılarak üretilen saç boyaları Irak, Ürdün ve Dubai'ye gitmek üzere yola çıktı.

Vali Münir Karaloğlu ve Rektör Karakoç ile beraberindekiler, tören öncesi fabrika üretim alanı ile AR-GE merkezini gezerek görevlilerden bilgi aldı. Daha sonra Vali Karaloğlu ve Lila Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cansız, törende konuşma yaptıktan sonra saç boyası yüklü 3 tır, protokol üyelerinin alkışları arasında yola çıktı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER