© Yeraltı Haber 2021

MASİS Yeraltı Kömür Madenleri İle İlgili Projesinin Tanıtım Çalıştayını Gerçekleştirdi

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti’nin finansman desteğiyle MASİS tarafından yürütülen “Yeraltı Kömür Madenlerinde Kendiliğinden Yanabilirlik Etüdü ile İSG Uygulamalarının İzlenebilirliğinin Artırılması” Projesi Farkındalık Çalıştayı Programı 
22 Şubat 2022 Salı günü, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tahir Karauğuz Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Maden Sanayi İşverenleri Sendikası Genel Sekreteri Sayın Dr. Tanzer Polat Yılmaz’ ın açılış konuşmasıyla başlayan Çalıştayda, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü Sayın Rahmi Kocaman ve Projeyi tanıtmak üzere Proje Teknik Uzmanı Sayın Halim Demirkan’ın konuşmalarıyla ilk oturum tamamlandı.

Çalıştayın İkinci oturumu “Kömürün Kendiliğinden Yanması ve Etkileyen Faktörler” konulu başlığı ile Sayın Dr. Öğr. Üyesi E. Kaymakçı, “Kömürün Kendiliğinden Yanmaya Yatkınlığının Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler ve Risk İndeksleri” konu başlığı ile Sayın Doç. Dr. Mehmet Bilen, “Kendiliğinden Yanma Olaylarının Önlenmesine Yönelik Çalışmalar ve Mevzuattaki Yeri” konu başlığı ile Sayın Prof. Dr.İhsan TOROĞLU sunumlarını gerçekleştirdi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER