© Yeraltı Haber 2021

Rönesans Holding, Dünyanın 23'üncü, Avrupa’nın 9'uncusu!

Rusya'da 1993'te kurularak 28 ülkede faaliyetlerini sürdüren Rönesans, inşaat sektöründe emin adımlarla başarıya koşmaya devam ediyor. Rönesans İnşaat, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” listesinde dünyanın en büyük 23'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak boy gösterdi. 

Rönesans Holding tarafından yapılan açıklamada, “Türkiye’nin en büyük şirketlerinden olan Rönesans, yurt dışında gerçekleştirdiği projelerle, bu yıl da kendi sektörünün küresel liginde hızlı yükselişini sürdürdü. 1917 yılından bu yana yayın hayatını sürdüren uluslararası inşaat sektörü dergisi ENR’ın (Engineering News Record) müteahhitlik firmalarının ülkeleri dışındaki faaliyetlerinden elde ettikleri yıllık gelirleri esas alarak yayınladığı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde Rönesans İnşaat, 2020’de bir önceki yıla göre on basamak birden yükselerek 23’üncü sırada yer aldı. Rönesans İnşaat Avrupa’nın da en büyük 9’uncu müteahhitlik şirketi olurken, Türk şirketleri arasındaki liderliğini de korudu. Rönesans İnşaat, gelirlerinin %70’ini yurtdışındaki projelerden elde ederken, yurtdışında büyümeye ve ülkeye döviz girdisi sağlamaya devam ediyor.” ifadelerine yer verildi.

Rönesans Holding Büyük Projelere Devam Ediyor

Rönesans Holding, uluslararası arenadaki başarısını birçok yeni proje ile devam ettiriyor. Rönesans, dünyada yeni bir enerji hattı açılmasını sağlayan Yamal LNG üretim Tesisi, dünyanın en uzun demir yolu tüneli Gotthard Base, dünyanın en büyük deprem izolatörlü binası İstanbul Başakşehir Çam, Hollanda’nın en uzun kara tüneli Gaasperdammertunnel gibi geniş yelpazedeki projeleriyle faaliyetlerini sürdürüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER