© Yeraltı Haber 2021

Sünebeli Tüneli’nin Yapım Çalışmaları Devam Ediyor!

Refahiye Kaymakamı Eyüp Kaykaç, yapım çalışmaları devam eden Sünebeli Tüneli Şantiyesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Proje kapsamında, geliş 5 Bin 220 metre, gidiş 5 Bin 220 metre olmak üzere toplam 10 Bin 440 metre uzunlukta tünel yapım faaliyetleri devam ediyor.

Kaymakam Eyüp Kaykaç, İlçe Jandarma Komutanı Onur Hane, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Turan ve İlçe Orman İşletme Müdürü Yüksel Saraç ile Sünebeli Tüneli Şantiyesini inceleyerek proje ile ilgili bilgiler aldı.
Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan Kaymakam Kaykaç, “Yapılan bu yatırımın Erzincan’a ve Refahiye’mize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederken, ilçemize de hayırlı olmasını diliyorum. Sünebeli Tüneli; geliş 5 Bin 220 metre, gidiş 5 Bin 220 metre olmak üzere toplam 10 Bin 440 metre uzunluğunda tünel yapım işini kapsıyor. 2017 yılı içerisinde ihale edilmiştir. Proje kapsamında giriş ve çıkış partalları tamamlanmıştır. Şu ana kadar toplam 6 bin 600 metre yani yüzde 65'lik bir ilerleme kaydedildi” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER