© Yeraltı Haber 2021

Üç Şirketin Petrol İşletme Ruhsatı Süreleri Uzatıldı!

MAPEG, Corporate Resources, Thrace Basin ve Pinnacle şirketlerinin İstanbul ve Tekirdağ’daki 4 adet ortak işletme ruhsatını 5'er yıl uzattı.

Thrace Basin Natural Gas Türkiye Corporation, Pinnacle Turkey Inc. ve Corporate Resources BV şirketleri; İstanbul ve Tekirdağ illerinde ortaklaşa yürütmekte oldukları 4 adet petrol işletme ruhsatının sürelerinin uzatılması talebinde bulunmuşlardı.  

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (MAPEG), işletimdeki bu sahaların mevcut rezerv durumu, yıllık üretim miktarları ile yatırım ve üretim programlarını inceleyerek değerlendirmelerde bulundu. Değerlendirme sonucunda ruhsat sürelerinin uzatılmasına karar verildi.

İşletme ruhsatlarının bulunduğu İstanbul ve Tekirdağ illerindeki ARİ/TGT-PIN-CBV/K/F19-c3-1 pafta no’lu petrol işletme ruhsatının; Tekirdağ'daki ARİ/TGT-PINCBV/K/F19-d3-1 pafta no’lu petrol işletme ruhsatının ve ARİ/TGT-PINCBV/K/G18-b1-1 pafta no’lu petrol işletme ruhsatının süresi 5'er yıl uzatıldı. Aynı şirketlerin yine ortak olduğu Tekirdağ'daki ARİ/TGT-PINCBV/K/F19-d4-2 pafta no’lu petrol işletme ruhsatına ise 08 Kasım 2032 tarihine kadar geçerli olmak üzere 12 yıllık süre uzatımı verildi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER