© Yeraltı Haber 2021

UJD’den TOBB Maden Meclis Başkanı’na Ziyaret!

Jeoloji Mühendisliği mesleğini, ülkemizde ve dünyada hak ettiği saygınlığa ulaştırmak amacıyla 2018 yılında faaliyet göstermeye başlayan Uluslararası Jeoloji Mühendisleri Derneği’nin Yönetim Kurulu Başkanı İlker ÇAM, Başkan Yardımcısı Murat ÇETİNTAŞ ve Yazman Mehmet ÖZDEMİR’den oluşan heyet, TOBB Maden Meclisi Başkanı İbrahim Halil KIRŞAN’ı ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede dernek başkanı İlker ÇAM tarafından derneğin kuruluş amacı ve hedefleri konusunda Sayın KIRŞAN’a bilgi aktarıldı. Jeoloji Mühendisliği disiplininin diğer yerbilimleri disiplinleri ile koordineli bir şekilde çalışması gerektiğinin öneminden bahsedilerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Sayın KIRŞAN, derneğin kuruluş amacının mesleğin gelişimine önemli katkı sağlayabileceğine ve Jeoloji Mühendisliğinin disiplinler arası çalışmalarda son derece önem arz ettiğine değinerek, Uluslararası Jeoloji Mühendisleri Derneği’nin meslektaşların gelişimine yönelik aracı olacağını belirtti. Gelecekte uygun koşulların oluşması halinde derneğin TOBB Maden Meclisinde temsil edilebileceğinin işaretini de veren KIRŞAN, dernek tarafından yapılması gereken faaliyetler hakkında görüş ve önerilerde bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER