© Yeraltı Haber 2021

Uluslararası Madencilik Kongre ve Sergisi Mart Ayında Antalya’da!

TMMOB Maden Mühendisleri Odası tarafından düzenlenmekte olan Uluslararası Madencilik Kongre ve Sergisi’nin (IMCET) 27.’si 22-25 Mart 2022 tarihleri arasında Antalya Granada Luxury Otel’de gerçekleştirilecek. 

Türkiye Uluslararası Madencilik Kongresi ve Sergisi, 1969 yılından itibaren her iki yılda bir düzenlenmekte olup, dünyanın her yerinden akademisyenleri, mühendisleri, yöneticileri, danışmanları, karar vericileri, politikacıları, yatırımcıları, endüstri uzmanlarını, müşterileri, tedarikçileri bir araya getiren ve 1000’i aşkın katılımcıya ulaşan en önemli madencilik etkinliğidir.

Dört gün sürecek oturumlarda bilimsel, teknik ve toplumsal konular işlenecek, bunun yanı sıra, sergi alanında madencilik sektöründeki yeni teknolojik ürünler ve gelişmeler görülebilecektir.

Kongredeki oturumlar, sosyal ve kültürel etkinlikler, tur ve saha gezileri, delegeler arasında ortak girişim ve iş geliştirme adına yeni fırsatlar sağlayacaktır.

Bu yılki kongreye, elliye yakın ülkeden 1000'in üzerinde delegenin ve 200'den fazla firmanın katılımının ve 2500 metre kare üzerinde ticari bir serginin gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Kongre konuları

-Maden Arama ve Madencilik Faaliyetleri

-Cevher Hazırlama ve Metalürjik Süreçler

-Endüstriyel Mineraller ve Agrega Üretimi

-Kömür ve Enerji

-Madenciliğin Çevresel ve Toplum Üzerindeki Etkileri

-İş Sağlığı ve Güvenliği

-Madencilik Politikaları ve Maden Hukuku

-Maden Ekonomisi ve Finansal Kaynaklar

-Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm

-Madencilikte Yenilikler ve Teknolojik Gelişmeler

-Sürdürülebilir Madencilik

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER