© Yeraltı Haber 2021

Uluslararası Madencilik Sonrası Faaliyetler Sempozyumu 22-24 Mayıs'ta Düzenlenecek

IPMS 2024 Madencilik Sonrası Faaliyetler Sempozyumu 22-24 Mayıs 2024 tarihinde düzenlenecek.

MMMGD Maden Mühendisleri Mesleki Gelişim Derneği tarafından Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi iş birliği ile düzenlenen IPMS 2024 Uluslararası Madencilik Sonrası Faaliyetler Sempozyumu (IPMS 2024 International Post Mining Symposium) programı açıklandı.

Programda 30 adet sunum ve “Madencilik Sonrası Faaliyetler Mevzuatı” konulu bir panel bulunmaktadır. Sunumların 10 adedi yurt dışı sunum olup, bunlardan üçü (Mileda STATSNA (Mendel Üniversitesi-Bruno-Çek Cumhuriyeti), Tommi KAUPPİLA (GTK-Finlandiya), Lotfollah KARIMZADEH (DMT-Almanya) çevrimiçi olarak yapılacaktır.

Diğer yüz yüze yurt dışı sunumlar ise; Güney Afrika (Hermann CORNELISSAN-DMT), Yunanistan (Dimitrios KALİAMPAKOS-Atina Teknik Üniversitesi), Polonya (Anna OSTREGA-AGH Üniversitesi) ve Almanya’dan (Tansel DOĞAN-Agricola Üniversitesi, Achim G. Reisdorf-Ruhr Museum, Volker WREDE-Ruhr Jeopark, Meltem KÜÇÜKYILMAZ)’dır.

Yurt içinden, MAPEG, EÜAŞ, TÜMAD, Çayeli Bakır, Acaia Maden, Yeniköy Kemerköy, Zonguldak Bülent Ecevit, Yıldız Teknik, Gümüşhane ve Afyon Kocatepe Üniversitelerinden ve REGIO Kültürel Miras Danışmanlığı’ndan katılan değerli uzmanlar konu ile ilgili sunumlar yapacaklardır.

Dr. Caner ZANBAK moderatörlüğü’nde yapılacak panelin konusu, “Madencilik Sonrası Faaliyetler” olup, konuşmacılar; Şahin ÖZDEMİR (MİTTO), Dr. Kerem CANBAZOĞLU (CAC Hukuk) ve Anna OSTREGA (AGH Üniversitesi) ’dır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER